Logo Vlinderkracht Coaching

Massagetherapie

Signalen van je lichaam

Massagetherapie maakt je bewuster en brengt je dichter bij jezelf. Het helpt je voelen en leert je luisteren naar je lichaam. Het helpt je bijvoorbeeld voelen wat er aandacht nodig heeft, waar je grenzen liggen en waar je naar verlangt. Maar het kan ook ondersteunen wanneer je inzicht wil in de oorzaak van klachten. Klachten ontstaan niet toevallig. Ze zijn een signaal van je lichaam dat er iets niet in balans is. Ons lichaam bevat een schatkist aan informatie en met behulp van massagetherapie kunnen we samen onderzoeken wat het jou te vertellen heeft.

Een holistische energetische massage is zacht en nodigt uit om voelend contact te maken met wat er is in het moment. Hierdoor kan een bewustwordingsproces in gang gezet worden. Door de inzichten die ontstaan, ben je in staat om zelf met de oorzaak van je klacht aan de slag te gaan.

Een energetische massage vermindert daarnaast ook stress, ontspant lichaam en geest, activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en heft blokkades op waardoor de natuurlijke energiestroming in het lichaam weer in balans kan komen.

Vlinderkracht Coaching - Massagetherapie

Wanneer massagetherapie?

Massagetherapie en coaching zijn een krachtige combinatie die elkaar versterken. Daarom zet ik massage graag in tijdens een coachtraject. Er kunnen veel verschillende klachten behandeld worden zoals bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, pijnklachten, slecht slapen of somberheid. Maar massagetherapie helpt je ook om uit je hoofd te komen en in contact te komen met je gevoelsleven.

We stemmen altijd samen af of het gewenst is en zinvol kan zijn om massagetherapie in te zetten in jouw traject.

"Ons lichaam bevat een schatkist aan informatie. Samen onderzoeken we wat het jou te vertellen heeft."

Afstemming in het moment

Een massage wordt altijd afgestemd in het moment. Dit betekent dat iedere massage die ik geef weer anders is. Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken. Op de pagina Over Kim kun je bekijken welke certificaten ik heb behaald.

Vlinderkracht Coaching - Massagetherapie

Tarief

Massages geef ik in mijn praktijk in Elsendorp en worden alleen ingezet als onderdeel van een coachtraject. Het is dus niet mogelijk om een losse massage te ontvangen.

De massages worden naar behoefte geïntegreerd in het traject. De duur van een sessie is net als bij coaching 60-90 minuten en is altijd inclusief voor- en nagesprek. Mijn uurtarief bedraagt €70,-.

Betaling kan bij voorkeur via een betaalverzoek of eventueel contant direct na elke afspraak. De factuur ontvang je achteraf per e-mail.